email :
lozinka :
Utorak, 14-7-2020
Izabrali ste preporuku :
Verovatno ste vec imali prilike da cujete sta sve Jagodna kao grad moze da ponudi, ali da se prisetimo jos jednom.

Prvo i najvaznije za naglasiti jeste da Jagaodina nije previse skup grad. Cene su relativno niske tako da ko odluci da je poseti, ne mora konstantno da porverava svoj novcanik i koliko mu je para ostalo.
Recimo, poseta muzeju vostanih figura je 200dinara za odrasle, a 150 za decu. Od figura mozete videti Pavla Vujisica, Svetog Savu, Novaka Djokovica, Vladu Divca i jos mnoge druge.

Pored: muzeja, akva parka, najduze fontane u Srbiji, zoo vrta, trznog centra,6d bioskopa, gostoprimstva dobrih ljudi, mozete uzivati i u dobrom nocnom provodu. U strogom centru se nalazi beerhouse gde mozete probati razne vrste piva, pub koji takodje vazi za jedno od boljih mesta u Jagodini, klub podrumce za ljubitelje narodne muzike, vip klub itd.

U Jagodini se odrzava i festival pod nazivom dani komedije gde najpoznatiji glumci kako iz nase zemlje, tako i iz regiona dolaze i odrzavaju raznorazne predstave. Festival traje nedelju dana, a broj posetilaca iz godine u godinu se konstantno povecava.

Ono sto bi na kraju bilo dobro reci jeste da ko god odluci da poseti Jagodinu, verujem da se nece pokajati i da ce iz nje izaci pun utisaka i bogatiji za jedno novo iskustvo.

PozZ iz Jagodine
S863
Untitled Document